У нас е истинска зима, на много места по света - също. Затова не е особена изненада, че много звезди взимат спонтанното (или пък планирано) решение да отидат някъде на топло за известно време. Сред тях се оказа и Емили Ратайковски, която просто сме свикнали да гледаме по бански, а не с дебели якета. Затова и не се изненадваме, че отново е някъде, където се изисква минимално облекло.

Емили Ратайковски и Моузес Съмни - как се забавляват двамата на Нова година

Мъжът, когото Емили Ратайковски прегърна на Нова година

Никак не й е скучно

Моделът предпочете да не споделя къде си почива, а към първата поредица от снимки написа лаконично "бягство в тундрата". Явно това е и иронично, защото мястото, на което е, прилича на всичко друго, но не и на студена гора. Е, разбира се, акцентът пада върху друго - прелестите на Емили Ратайковски, които тя отново щедро демонстрира.

Тя публикува и втора поредица от снимки, с които уж иска да ни покаже интересните аксесоари, с които е разнообразявала визиите си по време на тази почивка. Отново надали някой е обърнал особено внимание точно на тях, но пък някои наистина са доста палави и й отиват много.

Междувременно в интервю за Glamour UK Емили Ратайковски, признава, че е стигнала до този момент в живота си, в който се интересува много по-малко от чуждото мнение, в това число и какво мислят хората за нейните провокативни тоалети. Затова и винаги, когато иска да публикува нещо, го прави, без да се притеснява дали някой няма отново да я определи като отчаяна за внимание.