От модата всеки може да краде без спирка. Да се вдъхновява, да следва, да променя, да избира - всеки според вкуса си. Някои хора залагат на сигурно, обличайки се спрямо тренда за сезона, други пък обичат да изненадват с нестандартни съчетания на дрехи и аксесоари.

Брад Пит, "Убийствен влак" и как актьорът се появи с пола на премиера на филма

Брад Пит обу пола

Ето така не сме го виждали

По всичко личи, че Брад Пит обича да се забавлява с модата. Напоследък актьорът се появява на червения килим по доста необичаен и дързък начин. 

От това да носи пола по време на представянето на последния му филм "Убийствен влак" в Берлин, до решението да облече наситено зелен костюм - отново на негова премиера, но този път в Лос Анджелис, пише Daily Mail.

Снимка 582797

Източник: GettyImages

58-годишният американец позира пред камерите със синя плетена блуза, показваща се под сако цвят мента и широки панталони в същия тон. За обувки е заложил на жълти кецове с червени линии на adidas.

Снимка 582796

Източник: GettyImages

Гледайки дрехите, които напоследък облича актьорът, няма как да не се запитаме защо. Нужно ли му е на професионалист като него, наложил се през годините и като един от най-сексапилните мъже на планетата, да привлича вниманието към себе си точно по такъв начин, за да рекламира филмите си? Не е ли достатъчна гаранция вече името му за добра игра и, най-малкото, приятен за гледане филм...

Специално в случая с "Убийствен влак" скоро всички ще разберем - премиерата му за България е този петък, 5 август. Какво ли обаче ще се случи през януари 2023 г., когато излиза следващия му филм "Вавилон"...

Снимка 582799

Източник: GettyImages

Естествено, крещящите му избори в облеклото винаги могат да бъдат отдадени и на нова доза ексцентричност във вкуса му. Нека не забравяме и шеговито подхвърления му коментар относно полата, която обу. "Не знам! Всички ще умрем, така че нека да направим пълна каша." Явно кашата, която той си представя е доста цветна и ексцентрична.

Снимка 582798

Източник: GettyImages

Премиерата на "Убийствен влак" в Лос Анджелис отбеляза завръщането на Брад Пит у дома, след като през последните няколко седмици обикаляше света за международни премиери на "Убийствен влак". Париж, Берлин и Лондон са част от местата, които актьорът посети.

Брад Пит, "Убийствен влак" и защо актьорът се появи в Instagram

Никой не очакваше това от Брад Пит

И той трудно ще се скрие

Ние пък оставаме в очакване да видим през януари какви ги е свършил с Деймиън Шазел във "Вавилон" и, разбира се, както и какво ще избере Пит за следващите премиери - провокация или класика.