Връзката на Брад Пит и Инес де Рамон се задълбочава. И въпреки че двамата все по-често са засичани да прекарват времето си заедно и то в различни части на света, много от феновете им продължават да се чудят дали дизайнерката на бижута вече се е срещала с шестте деца на актьора с Анджелина Джоли.

Брад Пит, Инес де Рамон и романтичното им пътешествие до Париж за наградите Сезар

Влюбен ли е наистина Брад Пит

Актьорът заведе Инес де Рамон и в Париж

Наскоро близък източник до двойката разкри пред US Weekly, че Инес де Рамон и Брад Пит все още са във фазата на медения месец на връзката си и не са представили членове на семействата си един на друг. Източникът обяснява, че 21-годишният Мадокс, 19-годишният Пакс, 18-годишната Захара, 16-годишната Шайло и 14-годишните близнаци Вивиен и Нокс "все още не са я срещнали и тя не е срещала лично Анджи."

"Връзката им все още е сравнително нова, така че ще отнеме известно време преди запознаване с останалата част от семейството", споделя изданието. И докато двойката излиза от ноември 2022 г., изглежда, че Брад може да не е готов да включи децата си в уравнението, тъй като се говори, че връзката му с тях е сложна след спорния му развод с Анджелина.

Инес също преживява развод след раздялата си със звездата от "Дневниците на вампира" Пол Уесли. Друг източник разкрива пред изданието, че Брад и Инес много се подкрепят един друг. "Брад наистина подкрепяше Инес, докато тя преживяваше развода си, защото беше наясно колко трудно може да е", като добавя: "Въпреки че Брад знае, че Инес е напълно независима и може да се справя сама с нещата, той й даде да разбере, че винаги може да говори с него за всичко и да разчита на него."