Вече гледахме новия му филм "Към звездите". Покрай него сега се любуваме на Брад Пит и на корицата на списание GQ, за което той дава и много откровено интервю.

„Към звездите“ с Брад Пит и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Към звездите“ с Брад Пит

Търсенето на извънземен живот може да погуби нашия собствен

А Пит е астронавт не само в новия си филм, но и в живота, защото посещава места, за които и редакторите на GQ си признават, че сигурно никога няма да успеят да зърнат. 

Участието на актьора в "Имало едно време в Холивуд" и в "Към звездите" някои определят като голямото му завръщане в киното. А Брад много добре знае, че вече е остарял и не се притеснява да го признае. Остаряло е и отношението му към работата, променило се е.

По думите на актьора, колкото по-възрастен е човек и колкото повече натрупан опит има, толкова по-малко значение имат успехите и провалите. Много по-важно става как и с кого прекарва времето си например.

Затова днес Брад предпочита да избягва гръмките определения за новите си проекти. Той акцентира върху промените в начина му на живот - слуша повече музика, гледа повече филми, занимава се със скулптура, прекарва повече време с децата си. 

Пит продължава да се радва на актьорските си успехи, но е категоричен, че не иска вече те да са център на съществуването му. В живота му е имало много филми и герои, но днес предпочита истинските преживявания и интересния живот пред интересни проекти.

Актьорът признава, че няма никакъв проблем с дългите паузи в кариерата и се чувства комфортно с начина си на живот, когато не работи по нов филм. 

Въпреки по-различния си начин на мислене, днес Брад Пит продължава да се определя като човек, който не обича да говори много, а предпочита да действа. Никак не обича да се оплаква, защото това го тласка към дъното.

Брад Пит, Елън Дедженеръс и с кое бивше гадже на актьора е излизала водещата

Елън Дедженеръс е излизала с бивше гадже на Брад Пит

А списъкът на Брад не е никак малък

Вместо това, просто преживява поредната трудност. И смята, че в уязвимостта има сила - да дадеш да те наранят, но това да не сломи, а да те направи по-силен. И да успяваш да се надсмиваш на синините си...