С последните си интервюта Брад Пит се погрижи целият свят да разбере, че раздялата му с Анджелина Джоли е била е най-трудният период от живота му, довел и до проблеми с алкохола.

Брад Пит, "Към звездите" и какво разкри актьорът за ролята си във филма

Най-трудната роля в кариерата на Брад Пит

Какво разкри актьорът на кинофестивала във Венеция

Гостуването му в шоуто на Елън Дедженеръс обаче беше далеч по-ведро. Първоначално Брад се беше настанил удобно в публиката, но това не се оказа добра идея, защото постоянно привличаше вниманието.

Когато седна на диванчето до Елън пък, двамата си спомниха за едно парти, на което са били заедно преди повече от 25 години. В този момент водещата сподели, че си спомня как е излизала с едно от бившите гаджета на Брад Пит. Двамата спряха темата и само раздразниха любопитството на всички.

По принцип, списъкът с жени, с които Брад Пит е имал официална връзка, не е никак малък, което и затруднява феновете. Все пак сред заподозрените са бившите му жени Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, както и Кристина Апългейт, Жилиет Люис, Танди Нютън, Гуинет Полтроу, Клеър Форлани, с които е имал по-кратки връзки, както и още няколко неизвестни дами.

Елън Дедженеръс и кога водещата е била жертва на сексуално насилие

Елън Дедженеръс разкри, че е била жертва на сексуално насилие

Водещата разкрива травми от миналото

Кръгът обаче се стеснява от факта, че от 2004 г. насам Елън е във връзка с Порша де Роси, което на практика изключва Дженифър Анистън и Анджелина Джоли. Вратичката обаче остава отворена за Гуинет Полтроу, Танди Нютън, Кристина Апългейт и останалите по-неизвестни жени.