Брад Пит припозна като своя стратегията да говориш за проблемите, за да успееш по-лесно да ги превъзмогнеш. Преди повече от година той призна за алкохолната зависимост, от чиито капан решава да се измъкне след раздялата с Анджелина Джоли.

В последните месеци виждаме един възроден Брад Пит, който се завърна триумфално не само към живота, но и към киното. Но какво му е струвало да стигне дотук, само той си знае...

В интервю за The New York Times актьорът отново проговори за проблемите с алкохола и справянето с тях. Той посещава изцяло мъжка група на Анонимните алкохолици в продължение на година и половина.

Снимка 441539

Източник: GettyImages

И ефектът от тази терапия не е закъснява. Той се дължи най-вече на откровеността, с която всички в групата, включително и Брад, споделят за своите проблеми.

Брад Пит, славата и какво призна актьорът

Какво взе славата на Брад Пит

След 30 години на върха

Пит определя като наистина освобождаваща възможността да покажеш на останалите своята грозна страна, която иначе предпочиташ да остане скрита. А групата на Анонимните алкохолици е едно "сигурно място", където обаче не липсват и самообвиненията.