Небрежният стил ѝ се отдава като на никой друг. Говорим за звездата от "Клюкарката" Блейк Лайвли, разбира се. Колкото и да сме свикнали да се възхищаваме на бляскавите ѝ визии от червения килим, тя е сред малкото холивудски актриси, които впечатляват облечени и в небрежен градски стил.

Блейк Лайвли, Седмицата на модата в Ню Йорк и перфектната форма на актрисата

Човекът, благодарение на когото Блейк Лайвли изглежда така

Не само гените са важни

Точно така се разходи из Ню Йорк наскоро 34-годишната Лайвли, съчетала семпла комбинация от раирана риза, наметната върху спортен сутиен. И съвсем в унисон, стила ѝ допълват черен клин и бели маратонки.

Визията на Блейк Лайвли не изненадва. Освен че с примера си ни дава увереност и ние да се разходим из града с ежедневните си дрехи, от известно време насам е забелязвана да се облича по-непретенциозно и на по-претенциозни места.

Последната ѝ публична изява беше през миналия месец, когато с Райън Рейнолдс се появиха на премиерата на The Adam Project, който ще е наличен в Netflix от 11 март.

Снимка 566114

Източник: GettyImages

На събитието Лайвли прикова погледите в дълга рокля на Versace в пастелни розови и сини цветове, загатваща и секси цепка, която подчертава женствеността ѝ. Точно както го умее само тя.