Бионсе е сред звездите, които са тръгнали от нулата, и от малка знае как се изкарват пари. Вероятно това е една от причините както за успешната й музикална кариера, така и за набиращия все по-голяма популярност неин моден бранд Ivy Park.

Мадона, Бионсе, Ева Лонгория, Мила Кунис и какво са работили, преди да станат известни

Какво са работили 4 от най-големите звезди, преди да станат известни

Невинаги им е било лесно

След като пусна новината, че подготвя седмия си студиен албум, изпълнителката съобщи, че се захваща и с още един бизнес, доста различен от останалите й.

В момента се е насочила към изграждането на ферма за коноп и мед, която ще се казва BeyHive. Пред Harper's Bazaar Бионсе обяснява и как й е хрумнала тази "нестандартна идея". Споделя, че вече е стигнала до онзи етап, в който "няма нужда да се състезава със себе си".

"Открих канабидиола по време на последното си турне и изпитах ползите му при болка и възпаление", разказва Бионсе. Лекарството се произвежда от сорта канабис sativa и съдържа минимални количества THC - психотропната съставка на марихуаната. Конопеното масло й е помогнало да се справи с безсънието и превъзбудата от него. А що се отнася до меда, с него лекува и себе си, и децата си.