Подобно на едни от най-богатите и известни мъже в цял свят, първите работни места на редица популярни представителки на нежния пол са били във възможно най-нископлатените браншове.

Джеф Безос, Илон Мъск, Марк Зукърбърг и останалите милиардери, тръгнали от нулата

Откъде са тръгнали милардерите

И 2, и 200

И едва ли са предполагали, че един ден ще се озоват на Червения килим или на световната музикална сцена.

Мадона

Мадона Луиз Чиконе е била касиер в Dunkin' Donuts. Кралицата на попа се задържа там само една седмица, защото я уволняват.

"Играех с машината за желирани бонбони" - тази причина изтъква звездата за изгонването си в шоуто на Хауърд Стърн през 2015 г.

Ева Лонгория

И 46-годишната Ева Лонгория е работила в американска верига за бързо хранене. Още на 14 започва в Wendy's и изкарва там шест години. И до ден днешен поддържа връзка с бившия си мениджър.

Един конкурс за красота обаче се оказва ключов за бляскавата й кариера по-късно. Покрай него тя се озовава в Холивуд и решава да остане в града, за да се занимава с актьорско майсторство. Днес в сметката й има поне 80 милиона долара.

Бионсе

Бионсе започва да изкарва сама парите си още на шестгодишна възраст. Под формата на бакшиши.

Хубавото в случая е, че е работила за майка си във фризьорския й салон Headliners, където имала задачата да мете падналите на пода коси. А какво е правила малката Ноулс-Картър с парите си - събирала ги, за да си плати с тях абонамента за Six Flags, американска верига от увеселителни паркове.

Мила Кунис

Звездата от "Американски психар 2" е родена през 1983 г. в Украйна. Пристига в Щатите заедно със семейството си, когато е на седем.

Родителите й я записват на курс по актьорско майсторство, за да усъвършенства английския си. Така получава и първото предложение за работа - участие в рекламен клип на куклите Барби, разказват от Stacker.

След снимките Кунис си тръгва не само с първия хонорар в живота си, но и с продукта, който рекламира. Именно куклата, в която тя била влюбена, я амбицира да се задържи в индустрията (с надеждата да получи още от любимите си играчки).

Мила Кунис, Аштън Кътчър, Architectural Digest и домът на звездната двойка в Бевърли Хилс

На гости на Мила Кунис и Аштън Кътчър

Малко като плевня, но не съвсем

От 2015 г. е омъжена за актьора Аштън Кътчър и като едни Кен и Барби, живеят щастливо и охолно. Или поне на нас така ни се струва.