Сещаме се за доста известни личности, на които не им е провървявало в любовта и се е стигало раздяла и развод. Но пък после, след време разбира се, те отново да са намирали път към един към друг.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и новите признания на певицата за връзката им

Осъзнатите грешки на Джей Ло и Бен Афлек

Никога повече

Бен Афлек и Дженифър Лопес са най-пресният пример точно за тази игра на съдбата. Нещо подобно се случва сега с Бен Стилър и Кристин Тейлър.

Според People, двамата са решили да дадат отново шанс на любовта си близо пет години след като се разделиха.

Снимка 565216

Източник: GettyImages

Оказва се, че съдбата си знае работата. Пред Esquire Бен Стилър казва, че в началото на пандемията с Тейлър са взели решението той отново да заживее с нея и двете им деца, за да може да прекарва повече време с тях при всички затваряния около COVID-19.

И с времето са стоплили отношенията си толкова, че в крайна сметка са решили отново да се съберат. Актьорът допълва, че двамата с Кристин Тейлър са започнали да уважават начините, по които се различават, както и тези, по които си приличат. И в момента не се опитват да променят другия.

Според Стилър, когато осъзнаеш това, започваш да пестиш много енергия и е уверен, че него е проработило. Преди да се разделят през 2017 г., Бен Стилър и Кристин Тейлър бяха заедно цели 17 години.