Дни преди Деня на влюбените ще видим как Джей Ло се омъжва за Оеун Уилсън на големия екран. На 8 февруари бе официалната премиера на филма "Омъжи се за мен" в Лос Анджелис. А Лопес се появи на събитието с Бен Афлек и двамата не отлепиха погледи и ръце един от друг през цялото време.

Дженифър Лопес, Rolling Stone и колко добре изглежда певицата в новия брой на списанието

Джей Ло пак прикова всички погледи

Ослепителна и за списание Rolling Stone

Пред медиите певицата и актриса лаконично заяви, че двамата с половинката й са "супер щастливи" и си прекарват наистина страхотно. А в последното си интервю за списание Rolling Stone бе малко по-словоохотлива.

По думите й, преди години, когато с Бен бяха двойка за пръв път, тя е била обект не само на много критики, но и на открит расизъм, който се е опитвала да игнорира, но в един момент вече това не й е било възможно.

Снимка 562959

Източник: GettyImages

"Беше брутално. Това е едно от онези неща, които заравяте много дълбоко, за да можете да продължите напред и да си вършите работата", признава Лопес. А още по-обърканото в цялата ситуация е, че по това време двамата с Афлек са истински щастливи заедно, напук на това, което говорят хората.

"Това беше един от най-щастливите моменти в живота ми. Но също така бяхме критикувани и това наистина разруши връзката ни отвътре навън, защото бяхме твърде млади, за да разберем тогава кои са наистина важните неща в живота", продължава с откровенията певицата.

Снимка 562961

Източник: GettyImages

Сега обаче двамата са със съвсем друго мислене, добре знаят какво искат от живота и от връзката си и определено не биха позволили нечие мнение да попречи на щастието им. Лопес е категорична, че не вижда пред тях възможността отново да се разделят.

Дженифър Лопес, People и какво сподели певицата за Бен Афлек в интервю за списанието

Джей Ло говори открито за връзката си с Бен Афлек

Какво сподели певицата в интервю за People

"Чувстваме, че това, което открихме отново, е много по-важно и как го защитаваме и как живеем живота си - какво да споделяме, какво да не споделяме - е балансът, който имаме сега, ползата от опита и мъдростта, които натрупахме през годините."