Дженифър Лопес и Бен Афлек отдавна не крият, че са двойка. Двамата изглеждат истински влюбени и сякаш повторното им събиране след 17 години пауза е било просто въпрос на време и сега те се чувстват точно там, където им е мястото.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и първият голям празник, който прекараха заедно

Дженифър и Бен са все по-близки

Първият им голям празник заедно

Актьорите не пропускат възможност да се изкажат ласкаво един за друг. Това направи Афлек и в новото си интервю за WSJ. Magazine. Той определи събирането си с Лопес като "красиво". Поясни и че в момента чувства, че е наистина този, който е - не е идеален, но е "някой, който се старае много и държи много да бъде честен, автентичен и отговорен".

Влюбеният Бен нарича любовната си история с Джей Ло "велика" и не изключва възможността някой ден да я разкаже, дори да я напише. А сега оставя другите да говорят за тях.

Снимка 555701

Източник: GettyImages

Афлек признава, че един от най-трудните уроци, които е научил през живота си, е, че не бива да споделя всичко със света. Затова и предпочита да не отговаря на спекулациите и само двамата с Дженифър да знаят какво наистина се случва помежду им.

За него това са "здравословни граници", с които се чувства комфортно днес. Затова и чисто приятелски заявява пред изданието, че не иска да говори за личния си живот и ще "прояви сдържаност" по темата.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и готова ли е Джей Ло да се омъжи отново

Готова ли е Джей Ло да се омъжи отново

Никога не е късно

Афлек обаче не пропусна да се определи като късметлия, защото получава втори шансове и е наясно, че някои хора не получават дори един. За него животът може да е труден, но важното е, че си научава уроците от провалите, за да не ги повтаря и следващият път. И очевидно сега всичко е различно и много по-хубаво.