Отношенията между Дженифър Лопес и Бен Афлек се развиват шеметно, любовта им се носи във въздуха, а и нито един от двамата вече не се опитва да я крие.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и готова ли е Джей Ло да се омъжи отново

Готова ли е Джей Ло да се омъжи отново

Никога не е късно

Със сигурност не е лесно да бъдат заедно, предвид натоварените им работници графици и ангажиментите с децата, но пък е видно, че двамата правят всичко възможно за това.

И все пак големите семейни празници са най-сигурният показател за това дали двама души искат да бъдат заедно. По всичко личи, че тазгодишния Ден на благодарността е бил специален и звездната двойка Дженифър Лопес и Бен Афлек.

Снимка 546299

Източник: Instagram / benniferitaly

Лопес наскоро се завърна от Канада, където снима "The Mother", именно за да прекара Деня на благодарността с Бен Афлек. В сряда вечерта латинозвездата кацна в Лос Анджелис заедно с 13-годишните си близнаци Макс и Еме, за да бъдат заедно с Бен Афлек на празника, пише Yahoo.

Преди това тя публикува видео, на което я виждаме преди да излети от Британска Колумбия. "Много съм развълнувана за Деня на благодарността! Надявам се всеки да има невероятен уикенд със семейството си и любимите си хора, има толкова много, за което да бъдем благодарни за тази година. На път съм!"

Дженифър Лопес, Бен Афлек, натоварените им графици и как намират време един за друг

Има ли пречки за любовта на Джей Ло и Бен Афлек

Как двойката се справя с предизвикателствата

След раздялата им през 2004 г. това бе първият празник, който двойката отново отпразнува заедно. Това ни дава причини да смятаме, че ще направят всичко възможно и на Коледата им да е споделена.