Ашли Греъм е номер едно в класацията за "Най-сексапилните жени в света" на списание Maxim за 2023 г. Тя е и на корица на изданието Hot 100 за май/юни.

Оскари 2023, Ашли Греъм, Хю Грант и неудобното интервю помежду им преди церемонията

Неудобното интервю на Ашли Греъм и Хю Грант

Насила хубост не става

Това не е първият път, когато 35-годишният модел се появява на корицата на изданието, избиращо най-сексапилните жени. Дебютът ѝ бе през април 2016 г., когато позира с бяла риза с копчета, покриваща иначе голото й тяло. За втори път момиче от корицата на Maxim, тя празнува и скорошни постижения, включително това, че стана майка на три деца.

"Раждането ми даде повече стимул", разкрива Ашли Греъм пред списанието, имайки предвид тригодишния си син и едногодишните близнаци Роман и Малачи, които споделя със съпруга си Джъстин Ървин.

"Първия път, когато бях на корицата на Maxim, нямах деца, а сега имам три малки бебета. А това те кара да си спомниш, че "сексапилът" е в толкова много сценарии и идва във всякакви форми и размери. Винаги съм вярвала и съм държала на това, но след като видях как се промених толкова много след ражданията, ми е трудно да приемам тялото си, което изглежда толкова различно. Така че, благодаря, Maxim, че ми върнахте тази увереност."

Ашли Греъм, провокативната ѝ снимка без дрехи и положителните коментари на феновете

Когато Ашли Греъм остане само по дамска чанта и нищо друго

Нова провокативна снимка от модела

Ашли Греъм разсъждава върху някои от най-големите постижения в кариерата си, включително участието ѝ в TED Talk, фотосесията за корицата на Sports Illustrated за бански през 2016 г. и създаването на Барби по нейно подобие. Много от тези моменти са "в ранните дни", отбелязва тя, което допринася за въздействието им върху нарастващото движение за позитивно приемане на тялото.

"Можем да разглеждаме формите и размерите, пола, етническата принадлежност и възрастта на всеки като част от това кой е. И не е необходимо да е отрицателно или положително", казва моделът. "Телата ни винаги се променят и винаги се развиват. Използвах собственото си като инструмент, за да бъда способна да говоря за истинските си чувства."

Разбира се, Ашли Греъм си дава сметка да положителния пример, който дава на толкова жени по света, и колко сериозно е това. Отговорност, която не приема леко, но с която се гордее.

"Напомня ми, че ако някой като мен може да бъде част от нещо, което се променя в световен мащаб, всички можем да го направим. В много отношения гледам на себе си като на обикновено момиче от Небраска, което просто има голяма устременост и амбиция. Така че, защо не променяме света заедно?"

Ашли Греъм, Джъстин Ървин и вазектомията на съпруга ѝ

Разкритието, което Ашли Греъм направи за съпруга си

Без повече противозачатъчни за модела

В класацията на Maxim попадат още имената на Риана, Марго Роби, Лили-Роуз Деп, Кара Делевин, Doja Cat и други. Пълният списък със 100-те дами, може да бъде видян тук