Ашли Греъм не е от свенливите и точно затова я харесваме. Plus size моделът обича да демонстрира тялото си с ясното съзнание, че голяма част от човечеството страда от комплекси за своето. А не е нужно.

Ашли Греъм, голата ѝ снимка и как изглежда коремът ѝ година след раждането на близнаците

Ашли Греъм отново без филтър (дрехи) и задръжки

Майка за пример и приказ

35-годишната Греъм публикува своя гола снимка, на която я виждаме да позира само по дамска чанта, с която обаче прикрива най-интимните си части. На останалите кадри от серията Ашли ни показва себе си в една отново много човешка светлина - а именно как изглежда една звезда извън целия блясък на едно важно събитие, като Оскарите например.

Греъм е поддръжник на идеята, че хората трябва да се показват такива, каквито са. Защото всякакви филтри и ретуш променят истината за самите нас.

"Искам хората да ме видят такава, каквато съм, защото всеки носи собствената си история," често споделя моделът в профилите си в социалните мрежи. Както обикновено, и този път получи цялата подкрепа от страна на феновете си, които не пропуснаха да я поздравят, че отново изглежда толкова естествено и невероятно.

34-годишният американски модел беше отговорен за интервюирането на звездите, докато пристигат в Dolby Theatre в Лос Анджелис и стана причина за разпалени коментари, след неудобното ѝ интервю с Хю Грант, който отговаряше на въпросите сякаш на сила. 

Оскари 2023, Ашли Греъм, Хю Грант и неудобното интервю помежду им преди церемонията

Неудобното интервю на Ашли Греъм и Хю Грант

Насила хубост не става

Въпреки това, Ашли Греъм успя да се наслади на вечерта с много приятели, като позира влюбено и до съпруга си Джъстин Ървин. Двойката изживява един от най-сладките етапи от живота си и не може да бъде по-щастлива с голямото си семейство. През януари 2022 г. на бял свят се появиха близнаците им Малачи и Роман. Те има и по-голям син Исак, който вече е на три години.