Въпреки че е само на 26 години, Ариана Гранде има състояние, което се оценява на 100 милиона долара. И тя, както повечето звезди, предпочита да инвестира голяма част от спечелените пари в недвижими имоти. Но не какви да е, а отговарящи на звездния й имидж.

Последната придобивка на изпълнителката е луксозно имение в Hollywood Hills за сумата от 13.7 милиона долара. Новопостроената триетажна къща е създадена от проектантското бюро iDGroup от Лос Анджелис. Тя е разположена на хълм и е цели 930 квадратни метра.

В огромния двор, освен много зеленина, има и инфинити басейн, край който със сигурност ще се проведат много щури партита. Къщата разполага и с няколко широки веранди, които правят използваемото пространство още по-голямо.

Едно от основните предимства на имота са огромните прозорци от тавана до пода, които осигуряват невероятна гледка към близкия каньон и Тихия океан.

Изискването на Гранде е било и интериорът, и екстериорът да са максимално изчистени. Акцентите са изчистените линии, дървесината и високите тавани. Според Times, имотът разполага с четири спални и седем бани.

Освен това, има специално обособен офис, фитнес, уелнес център, бар и винарска изба с над 300 бутилки. Стилът е почти същият, както в дома, който Гранде обитава в момента в Бевърли Хилс.

Кание Уест, Елтън Джон, Ариана Гранде - кои са най-високоплатените музиканти за 2020г.

Най-високоплатените музиканти за 2020 г.

Според класацията на списание Forbes

Новината за сделката дойде от Los Angeles Times, а в последствие се оказа, че Гранде е сключила договорка с брокера на луксозни имоти и е спазарила този конкретен за по-ниска от пазарната му цена, която последно е била 17.5 милиона долара.