Децата на Анджелина Джоли и Брад Пит растат толкова бързо. И докато през последните месеци, поради една или друга причина, под светлината на прожекторите попадат Мадокс (20 г.), Пакс (18 г.), Захара (17 г.) и Шайло (16 г.), за близнаците Вивиан и Нокс (14 г.) много рядко се говори.

Брад Пит, Шайло Джоли-Пит и откровението, което направи актьорът за дъщеря си

Какво призна Брад Пит за дъщеря си Шайло

Горд баща

Преди броени дни обаче актрисата беше снимана с най-малкия си син, Нокс Джоли-Пит, докато двамата излизат един до друг от магазин за хранителни стоки.

От папарашките снимки ясно се вижда, че малкият Нокс вече никак не е малък и по ръст се доближава до този на майка му. Това пък стана причина за множество коментари от страна на феновете, които обърнаха внимание колко е пораснал и колко се е променил Нокс с годините.

От кадрите се вижда, че Нокс носи две хартиени торби, докато Анджелина държи една в лявата си ръка. Не можем да не споменем и факта, че Анджелина отного изглежда зашеметяващо в бяла рокля от Vince, която съчетава със сандали и слънчеви очила. Междувременно Нокс е облечен небрежно в черни панталони, бяла тениска и маратонки.

Петте братя и сестри на 14-годишното дете, включително сестра му близначка Вивиан Джоли-Пит, не са с тях по време на семейната разходка. По-рано тази седмица голямата сестра на Нокс, Захара Джоли-Пит, замина за първата си година в Spelman College, така че Анджелина изглежда се отдава на тези специални моменти с децата си, които все още са у дома. 

Снимка 576156

Източник: GettyImages

Попечителството беше основна спорна точка между известните бивши след раздялата им през септември 2016 г. Въпреки че те все още измислят конкретна постоянна договореност за оставащите си непълнолетни деца, Анджелина Джоли и Брад Пит също са заплетени в съдебна битка за бизнеса си, който се отнася до винарната им Chateau Miraval. Анджелина продаде дяловете си от бизнеса с винарната през октомври 2021 г., а Брад твърди, че не е бил уведомен за решението й, преди тя да го направи.

Брад Пит, Анджелина Джоли, Chateau Miraval и новите обвинения на актьора за винарната

Нови обвинения на Брад Пит към Анджелина Джоли

Какво не може да преглътне актьорът

Той заведе дело срещу Анджелина през февруари 2022 г., твърдейки, че тя е продала акциите си във винарната, за да повлияе на неговия дял в бизнеса. Съдебната битка продължава и през лятото на 2022 г.

Междувременно наскоро се появи информация, че според доклад на ФБР от преди няколко години Джоли и признала пред техен агент, че Пит я е "нападнал физически и вербално", както и децата им, когато са били на борда на частния им самолет. 

Снимка 551306

Източник: Instagram/joliepittfamilyofficial

След тази случка е станало ясно, че наказателни обвинения нямат да бъдат повдигани, което обаче е накарало Джоли да заведе  анонимно дело, разкриват от Hollywood Life. 

Анджелина Джоли, Брад Пит, ФБР, анонимното дело от 2016 г. и разкритието за него

Анджелина Джоли срещу Брад Пит - битката продължава

Неподозираният ход на Анджелина

Екипът на Брад Пит отхвърля всички обвинения. Въпреки това, не е тайна, че именно през 2016 г. актьорът е бил разследван за насилие над децата си точно при инцидента, настъпил в частния самолет.