Още през 2016 г. е заведено анонимно дело, в което твърденията на ищеца са, че е бил нападнат от тогавашния си партньор докато са били заедно на борда на частния си самолет.

Анджелина Джоли, Захара и как актрисата придружи дъщеря си до колежа Spelman Collage

Доволна ли е Аджелина Джоли от новото начало за Захара

Голямото събитие за Захара

Чак сега обаче става ясно кои две известни личности касае въпросното дело. А това е именно бившата вече актьорска двойка Анджелина Джоли и Брад Пит.

Според доклада, преди няколко години Джоли и признала пред агент на ФБР, че Пит я е "нападнал физически и вербално", както и децата им, когато са били на борда на самолета.

А конкретната ситуация, която се е разиграла, най-вероятно е била следната. Пит е отвел бившата си вече съпруга в задната част на самолета, хванал я за раменете и е извикал към нея обвинителни думи, че разваля семейството им.

Снимка 584413

Източник: GettyImages

Джоли твърди още, че на същия полет е възникнала и друга физическа свада, която ѝ е причинила наранявания по лакътя. Освен това Пит през това време е пиел и я е полял с бира.

След тази случка е станало ясно, че наказателни обвинения нямат да бъдат повдигани, което обаче е накарало Джоли да заведе въпросното анонимно дело.

Екипът на Брад Пит отхвърля всички обвинения. Въпреки това, не е тайна, че именно през 2016 г. актьорът е бил разследван за насилие над децата си точно при инцидента, настъпил в частния самолет. Твърди се, че се е сбил с Мадокс, своя 15-годишен тогава син, който се е намесил в битката между майка си и баща си.

Брад Пит и има ли сериозна приятелка до себе си актьорът

Има ли Брад Пит сериозна приятелка

Актьорът опитва от удоволствията на "обикновените" хора

Пит, от своя страна, е категоричен, че не е наранявал детето си, не го е удрял по лицето, а единствено се е опитал да овладее ситуацията, която е излизала извън контрол, пише Variety.