Напоследък често става въпрос за Киану Рийвс, който се превърна (някак неусетно и без да иска) в най-желания мъж. Толкова, че по него да си пада и една от най-красивите жени - Анджелина Джоли.

Киану Рийвс, манията по него в интернет и как актьорът се превърна в най-желания мъж

Киану Рийвс - най-желаният мъж

"Кианусансът" е в разгара си

Слуховете за взаимните симпатии между двамата се появиха в няколко чужди издания, между които и таблоидното Celebrety Insider.

След раздялата ѝ с Брад Пит, Анджелина Джоли и децата ѝ се местят да живеят в квартала Los Feliz на Лос Анджелис, където пък се установява, че съседка на актрисата е не кой да е, а майката на Киану Рийвс. 

Снимка 409084

Източник: GettyImages

Тъй като актьорът има прекрасни отношения с майка си, често я посещава, което пък ставало и причината да се засича с Анджелина. Двамата неведнъж се заговаряли, заради което и открили, че имат много общи неща. Така пък пламнала и искрата на харесването.

Според изданието, Киану познава шестте деца на Анджелина и Брад и се разбира много добре с тях. Пак според Celebrety Insider, майката на актьора очевидно е много щастлива от възможността за връзка между Киану и Анджелина, защото иска синът ѝ да се задоми.

Анджелина Джоли, Колин Фарел и заедно ли са двамата актьори

Има ли нова любов в живота на Анджелина Джоли

Някои спекулации по този въпрос

Откакто Анджелина и Брад са разделени, имената им често се спрягат с тези на различни известни личности, посочвани за техни партньори. До момента нито един от слуховете не се оказа истина. Затова и този път подхождаме малко скептично към ситуацията, но си признаваме, че ако е истина, то Анджелина и Киану биха били една страхотна двойка.