След развода с Брад Пит името на Анджелина Джоли на няколко пъти се свързва с различни мъже. Във всички случаи впоследствие се оказваше, че става дума или за професионални ангажименти, или за чисто приятелски отношения.

Има ли връзка Анджелина Джоли с милиардера Дейвид Майър де Ротшийлд

Това ли е новият мъж в живота на Анджелина Джоли

Двамата обядваха над три часа заедно

Защото най-силната връзка на 47-годишната актриса остава тази с децата й. Вчера, 26 април, тя присъства на официална вечеря в Белия дом, като избра за свой кавалер най-големия си син - 21-годишния Мадокс Джоли-Пит.

Джоли беше поканена официално да присъства на събитието, при което президентът Джо Байдън и първата дама на САЩ Джил Байдън посрещат президента на Южна Корея Юн Сук-йол и съпругата му Ким Кеон-хи.

Снимка 615897

Източник: GettyImages

Представител на актрисата потвърждава пред People, че отношенията между САЩ и Азия са важни за нея. Самият Мадокс е учил в университета "Йонсей" в Сеул, а тя е посещавала Южна Корея нееднократно.

Освен с присъствието си, Анджелина Джоли впечатли и с обичайната си елегантност. Тя носеше винтидж сако Chanel в кремаво в комбинация с дълга бяла рокля в същия цвят. Мадокс също беше пример за стил с нетрадиционен костюм с дълго сако.