Докато феновете на Джони Деп ликуват след победата на актьора в съда, големият въпрос остава да бъде дали въобще Амбър Хърд ще може да му изплати тези 15 милиона, които съдът реши.

Джони Деп, Амбър Хърд и какво ще стане, ако актрисата не може да плати обезщетението на актьора

Има ли достатъчно пари Амбър Хърд, за да плати на Джони Деп

И какво ще стане, ако няма

Друг голям въпрос е какво ще се случи с кариерите на двамата след делото. Поне към момента изглежда, че тази на Деп може и да се възроди. Но Хърд може и сериозно да пострада.

Милиони хора продължават да настояват тя да бъде премахната от втория самостоятелен филм за Аквамен. Като вариантите това да се случи не са много: или трябва да бъде намерена нова актриса, която да влезе в ролята на Мера - и сцените с нея да бъдат заснето наново; или сцените с Хърд да бъдат тотално премахнати.

Снимка 576203

Източник: GettyImages

Според Кей Си Уолш, в Warner Bros. е била проведена среща на високо ниво, на която е била обсъдена възможността актрисата да бъде тотално премахната от Aquaman and the Lost Kingdom, пише The Direct.

Едно от предположенията е, че героинята ѝ ще загине по време на раждане още в самото начало на филма, като тепърва ще бъдат провеждани скрийн тестове за това. Разбира се, няма как да сме сигурни, че този сценарий ще се осъществи.

Амбър Хърд, Джони Деп, "Аквамен", Aquaman and the Lost Kingdom, милионите, които е взела за филмите, и твърденията ѝ, че е била ощетена

Милионите, които Амбър Хърд е взела, за да е супергерой

Актрисата твърди, че ролята ѝ в Aquaman and the Lost Kingdom е била сериозно променена

Но пък по време на делото Амбър Хърд се оплака, че ролята ѝ във филма е бива доста орязана заради скандала с Джони Деп. Aquaman and the Lost Kingdom трябва да се завърти по кината през март 2023 г. така че има време да разбере какво ще се случи.