Напоследък хубавите новини за звездни бебета идват една след друга. Някои изненадващо, други не. Руни Мара и Хоакин Финикс, Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл, а сега и актьорите Аманда Сейфрид и Томас Садоски.

Звездата от Mamma Mia и съпругът ѝ Томас Садоски, разпространиха радостната новината, че на 28 септември са станали родители на момченце чрез социалните медии.

Те публикували съобщението за раждането на сина си на страниците на две благотворителни дружества в Instagram - INARA и War Child USA.

"От раждането на дъщеря ни преди три години нашият ангажимент към невинните деца, които са брутално засегнати от конфликти и войни, е движеща сила в живота ни. С раждането на сина ни, работата на INARA и с War Child става наша пътеводна звезда", се посочва в съобщението.

"Щастливи сме първи заедно с War Child да съобщим за раждането на второто дете на нашите членове на Управителния съвет Аманда Сейфрид и Томас Садоски", отбелязват на свой ред от INARA.

Името на момченцето и други подробности за раждането все още не се знаят. Двойката има и тригодишна дъщеря - Нина.

Снимка 498324

Източник: GettyImages

Новината дойде изненадващо, защото дори не се знаеше, че двойката очаква бебе. Когато Аманда разказва за живота си под карантина по-рано това лято, тя не направи никакви намеци за това, пише E! News.

"Майка ми живее с нас - тя е нашата бавачка", сподели Аманда в поредицата на YouTube Molner's Table. "Животът ми е страхотен, защото тя е третият родител за нас. Такава късметлийка съм." Що се отнася до връзката й с Томас, Аманда казва, че бракът ѝ е станал "още по-здрав" по време на пандемията от коронавирус.