За раздялата на Дженифър Лопес и Алекс Родригес очевидно ще се говори още дълго - или поне доста не се изясни причината за нея. Двамата изглеждаха толкова влюбени и щастливи, въпреки провалените планове за сватба, и изведнъж всичко се срина.

Дженифър Лопес, раздялата с Алекс Родригес и публикацията в Instagram, която "хареса" певицата

Джей Ло май не вярва в "приятелството" с Алекс Родригес

Защо смятаме така

Разбира се, няма как първото предположение да не е, че в цялата работа има пръст и трети човек. Още през февруари името на Родригес бе свързано с това на риалити звездата Мадисън Лекрой.

Тя обаче побърза да отрече, че Алекс е изневерявал на Лопес с нея. Въпреки това, потвърди, че двамата все пак са поддържали комуникация, макар и само с разговори и съобщения.

Подозренията за изневяра бяха леко разсеяни от официалната позиция, разпространена от екипа на Лопес, в която се казва, че двамата с бившия бейзболист ще си останат добри приятели - което не би било възможно, ако той си е лягал с друга.

Но името на Лекрой отново се появи в медийното пространство точно след официалното потвърждение за раздялата на Лопес и Родригес. А причина за интереса към нея стана фактът, че тя смени статуса си на обвързана дни след като Алекс вече официално стана свободен мъж.

Очаквано, това предизвика вълна от коментари в социалните мрежи. А на подмятанията, че Родригес пак ще се опита да флиртува с нея, Лекрой отвърна, че си има гадже и няма да му мине номерът.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес и има ли той връзка с Мадисън Лекрой

Има ли трети във връзката на Джей Ло и Алекс Родригес

Докъде стигат слуховете и къде започва истината

Така че очевидно настоящата й половинка и бившата на Лопес не са един и същи човек, поне ако вярваме на думите й, цитирани от Fox News.