От месец-два се говори, че Адел отново е открила любовта и е истински щастлива с Рич Пол - агента на Леброн Джеймс. Двамата на няколко пъти бяга засичани на баскетболни мачове, а в последните дни не успяха да се скрият от папараците, отправяйки се на поредната романтична вечеря.

Адел, новият й дом в Кенсингтън и в него ли ще живее с гаджето си Рич Пол

Адел стяга ново любовно гнездо

Подобаващо за звезда от нейния ранг

На кадрите виждаме певицата в тясна блуза с поло яка, къса, раирана пола, черен чорапогащник и ботуши на ток. И няма как да не отбележим, че изглежда по-добре от всякога - очевидно строгият режим, който спазва от месеци, в комбинация с любовните трепети, са довели до ефекта "уау".

За разлика от Адел, Рич Пол е в доста по-спортно и неглиже облекло. Не че сме очаквали да ходи с костюм на вечеря, а и сме сигурни, че иска да остави половинката си да бъде център на внимание.

Според източници, близки на двойката, цитирани от People, отношенията им не са особено сериозни, но двамата си прекарват добре заедно. А това, поне на този етап, им е достатъчно.

Адел, Рич Пол и в какви отношенията е звездата с агента на Леброн Джеймс

Кой последно е мъжът до Адел

Май не е с рапъра Скепта

Сега певицата е много по-социална от преди и иска да се забавлява, да навакса изгубеното в последните години, а с Пол си пасват в това отношение. Освен с него, тя обича да прекарва голяма част от времето си и със сина си Анджело.