Животът на Адел върви на доста бързи обороти напоследък, а новините, които чуваме около нея след развода, са все положителни.

Адел, третото й имение в Бевърли Хилс и колко плати певицата за него

Мечтата за милиони на Адел

Каква е новата й придобивка

Е, все още сме в очакване на новия й албум, но пък певицата не си губи времето, когато става въпрос за лични дела. Наскоро научихме, че е купила поредно имение за милиони в Бевърли Хилс, а междувременно стана ясно и че е във връзка с агента на Леброн Джеймс - Рич Пол.

Сега пък научаваме, че явно намеренията на Адел не са да се установи зад океана, защото последната й сериозна покупка е на имение в Кенсингтън, Великобритания, и изглежда, че това ще е новото й любовно гнезденце.

Всъщност, не бива да говорим в умалителна форма, защото имотът е с внушителни размери. Той е съставен от два отделни в непосредствена близост, за които е получено разрешение да бъдат обединени. Така срещу близо 15 милиона долара Адел получава място, на което може да развихри въображението и големите си планове.

Според източници, цитирани от Mirror, най-голямото желание на певицата е да си направи наистина огромна спалня, която вероятно ще заема цял един етаж - около 90 кв.м. В проекта е предвидено към нея да има две бани и две гардеробни - една за нея и една за гаджето й най-вероятно.

Адел, Рич Пол и в какви отношенията е звездата с агента на Леброн Джеймс

Кой последно е мъжът до Адел

Май не е с рапъра Скепта

На някои от четирите етажа ще бъде обособена и голяма стая за игри за сина й Анджело.  Промените по имота, които се очаква да започнат скоро, ще струват на Адел около три-четири милиона долара. Но това не е никакъв проблем за нея, защото нетното й състояние се оценява на близо 190 милиона долара.