Списъкът със звезди, които са пристрастени към татуировките, е доста дълъг. В главите ни веднага изникват имената на Дейвид Бекъм и Травис Баркър.

Адам Лавин също е в челото на този списък, защото хем е много известен, хем има много повече от една татуировка по тялото си. Към момента единственият човек, който знае колко точно татуировки има фронтменът на Maroon 5, е самият той. Ако въобще ги брои.

От последната публична изява на Лавин разбрахме, че татуировките са с една повече и този път е на много видно място - на лицето.

Адам Лавин и съпругата му Бехати Принсло минаха по червения килим в Маями на събитието AD100. И впечатление направи, че на лявото си слепоочие изпълнителят си е татуирал черна роза. Не е ясно каква точно е символиката й за Лавин, но пък може да е препратка към Calirosa Tequila - текилата, която по-рано през месеца той и Принсло пуснаха на пазара.

Текилата им е розова, което се дължи на факта, че отлежава не в бъчви от уиски, както обикновенно, а в такива от червено вино. От People припомнят, че през октомври Адам Лавин сподели, че си е татурал огромна пеперуда на шията.