Дейвид и Виктория Бекъм са от холивудските двойки, които няма как да не дадем за пример, когато говорим за дълга и успешна връзка. Двамата са съпруг и съпруга от 27 години и изглеждат все така влюбени, както в началото, но вече са много по-уверени както в себе си, така и в партньора си, а това им дава допълнителна сигурност за бъдещето.

Защо Никола Пелц пропусна рождения ден на Виктория Бекъм

Защо Никола Пелц пропусна рождения ден на Виктория Бекъм

Добро оправдание или лоши отношения са причината

Въпреки че двамата обичат да споделят моменти от ежедневието си  в социалните мрежи, за тези почти три десетилетия, в които са заедно, има и много мигове и емоции, които са останали скрити от обществеността. Именно за тях открехнаха завесата с документалната поредица за Netflix Beckham. В нея ги видяхме естествени непринудени, за моменти хапливи, но и все така обичащи се.

А след като е изгледал епизодите, Дейвид Бекъм не скри, че в главата му е изникнал въпроса как с Виктория са съумели да запазят брака си толкова дълго и да продължат да са заедно след всички възходи и падения, което са преживели.

Снимка 650085

Източник: GettyImages

Съпругата му също се е запитала същото, но двамата така и не са стигнали до конкретен отговор. А и по-важен е не начинът, а резултатът - че имат "страхотно семейство, страхотен бизнес" и са истински щастливи.

Футболистът признава още в подкаста SmartLess, че е бил доста емоционален, когато е гледал отстрани тяхната любовна история. И въпреки всичко, през което са преминали, той е преди всичко благодарен, че с Виктория са още заедно и винаги могат да разчитат един на друг, въпреки че приоритетите и отговорностите им са се променили коренно, откакто са станали родители, цитират го от Mirror.

Виктория и Дейвид Бекъм в началото - с какво певицата печели сърцето на футболиста

Моментът, в който Дейвид Бекъм разбира, че Виктория е жената на живота му

И какво цени най-много в нея футболистът

Няма спор, че и с тази задача се справят повече от добре, при това четири пъти. Децата им вече са пораснали, а съпрузите имат повече време да се наслаждават един на друг. Съвсем скоро, през юли, ще отпразнуват своята сребърна сватба. И със сигурност на двамата им предстоят още много щастливи моменти, които да изживеят заедно.