През ноември Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас ще отпразнуват 24-ата годишнина от сватбата си. Двамата има две деца, които са вече пораснали - това са синът им Дилън (23 г.) и дъщеря им Карис (21 г.). Именно обаче защото децата им са вече големи и са поели по собствен път, двойката е решила да направи промяна в живота си.

Най-доброто от Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас - Карис Дъглас вече е пълнолетна

Най-доброто от Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас - Карис Дъглас вече е пълнолетна

Как гордите родители отбелязаха рождения ѝ ден

В интервю за Wall Street Journal Катрин Зита-Джоунс разкрива, че заедно със съпруга си искат да напуснат Ню Йорк.

"Майкъл и аз планираме да прекараме повече време на Бермудските острови и в Европа", споделя актрисата.

Тя добавя също, че и затова двамата са взели решение да продадат огромното си имение в Ървингтън, окръг Уестчестър.

"Когато купих нашия дом в Ървингтън, знаех, че семейството ни ще има много щастливи моменти тук и така и беше. Сега, когато и синът, и дъщерята ни напуснаха гнездото, изглежда, че е подходящият момент за продажба", уточнява Катрин Зита-Джоунс.

Сумата, за която е обявено имението за продажба, е 12 милиона долара. Двамата актьори го купуват през 2019 г. за 4.5 милиона, но са отделили време и средства за ремонти, за да го модернизират, като обаче в същото време са запазили историческия дух на сградата, построена през 20-те години на миналия век.

Имотът разполага с осем спални, закрит плувен басейн, фитнес зала, библиотека с дървена ламперия и зала за игри. Освен това през топлите месеци собствениците му могат да използват и лятната къща, която има външна кухня и просторна трапезария. Семейството и гостите им могат също така и да се разхождат из просторната градина с дървета и поляни.

Малката семейна тайна на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Малката семейна тайна на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

От която децата им могат да са единствено доволни

Този дом Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас купуват, след като преди това за почти 20.5 милиона долара продават имението си в близкия Бедфорд. Освен в Ню Йорк звездната двойка притежава имоти и на Бермудските острови, в Испания, Канада и Уелс, пише Hello.