Всяка една връзка е уникална сама по себе си, но има и такива, които са наистина интересни. Като тази между Ашанти рапъра Nelly.

Риана, Ашанти, Адел, Брус Спрингстийн, Mister Hard - 5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

Риана се завърна

Двамата се запознават за първи път през 2003 г., като малко след това започнаха връзка, която продължи до 2013 г. В продължение на осем години Ашанти и Nelly живееха живота си поотделно и никой не предполагаше, че някога могат отново да се съберат.

Е, това се случи през 2021 г., когато музиката ги събра отново на една сцена. През 2023 г. пък официално обявиха, че са отново заедно като двойка. А тази година е ред две нови големи новини.

От профила на Ашанти в Instagram разбираме, че 43-годишната изпълнителка е бременна и ще става майка. Бащата, разбира се, е Корнел Хайнс, както е истинското име на Nelly.

Към момента обаче не разкриват подробности около бременността. В интервю за Essence обаче Ашанти казва другата голяма новина - двамата с рапъра са решили да се сгодят. Не е ясно за кога планират сватбата, но това определено е неочакван развой на връзката им.

Докато това ще бъде първо дете за Ашанти, за 49-годишния Nelly ще е трето, като той има син Корнел III (21 г.) и дъщеря Шанел (26 г.). Освен това, от People припомнят, че рапърът помага активно в отглеждането на племенниците си Сидни и Шон след като тяхната майка и негова сестра Джаки, почина от левкимия през 2005 г.