Просто няма как да не започнем петъчната ни музикална селекция с Риана, която официално се завърна. Днес, 28 октомври, барбадоската изпълнителка пусна парчето "Lift Me Up". То е част от саундтрака на "Черната пантера: Уаканда завинаги" (Black Panther: Wakanda Forever) и самата тя взима участие в писането на текста. Прави го заедно с Райън Куглър, който е и режисьор на филма. Това е първото солово парче на Риана от 2016 г., когато пусна "Love on the Brain".

Може песента да не е нова, но пък си струва да обърнем внимание на Адел. Певицата сподели нов видеоклип към един от синглите от последния й албум "30" - "I Drink Wine". Клипът е режисиран е от Джо Талбот. На кадрите виждаме как певицата се носи върху надуваем дюшек във водата, докато отпива вино от красива чаша.

"I Drink Wine" е третият клип от новия албум на певицата, преди това излязоха видеата на пилотния сингъл "Easy on Me" и "Oh My God". В социалните медии Адел отбелязва, че клипът към "I Drink Wine" всъщност е първият, който е заснела.

На 11 ноември Брус Спрингстийн ще издаде албума с кавъри на соул парчета Only The Strong Survive. А сега имаме възможност да чуем и "Don't Play That Song" на Бен Кинг. 

"Исках да направя албум, в който само да пея. А какъв по-добър избор за това от американските песни от 60-те и 70-те". 

Изминаха осем години от последното издаване на албум на Ашанти. Braveheart от 2014 г. беше с участието на Jeremih, Rick Ross и French Montana. Оттогава родената в Ню Йорк певица издава самостоятелни сингли, включително "Let"s Go" (2015); "Say Less" с участието на Ty Dolla $ign (2017); и "Pretty Little Thing" с участието на Afro B (2019).

Днес, 28 октомври, носителката на Грами певица и автор издаде новия си сингъл "Falling For You", в който си сътрудничи с мелодичния рапър BLEU.

Arctic Monkeys, Тейлър Суифт, Шакира, a-ha, Ozuna, Малума, Адам Левин, The Rudeboyz - 5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

От Arctic Monkeys до Тейлър Суифт

Mister Hard издават първи самостоятелен сингъл от седем години насам. Варненската група с 27-годишна история представи песента "Свободен", по музика на Иван Неделчев и текст на Мартин Димитров. В песента участва и световно признатият майстор на кавала Теодосий Спасов. Този път обаче свири на тромпет.