"Всички обичат Реймънд" бе любим сериал на мнозина през 90-те години на миналия век. Ситкомът стартира през 1996 г. се излъчва в продължение на девет сезона. А актьорите, участващи в него, печелят множество награди Еми за умелите си превъплъщения.

Актьорите от "Спешно отделение" - какво се случва с тях 14 години след края на сериала

Какво се случва с актьорите от "Спешно отделение" 14 години след края на сериала

29 години след излъчването на първия епизод

Но какво се случва с актьорският състав след края на сериала през 2005 г. Ето какво споделят от People.

Рей Романо (Реймънд Бароун)

Като главен герой в шоуто, Романо поддържаше забавните ситуации, резултат от взаимодействието му с властните му родители и вечно опониращата съпруга Дебра. Ролята му носи награда Еми, както и няколко номинации.

След участието си в хитовото шоу, роденият в Куинс актьор остана постоянно в телевизията, появявайки се в сериали като Men of a Certain Age (2009-2011), Parenthood (2012-2015) и Get Shorty (2017-2019).

Романо също така озвучава Мани във филмовата поредица "Ледена епоха".

Със съпругата си Анна Скарпула имат четири деца.

Патриша Хийтън (Дебра Бароун)

Дебра е трудолюбива и отдадена съпруга и майка, но която трудно успява да се справи със свекър и свекърва си и тяхното постоянно вмешателство в семейния ѝ живот.

Хийтън печели две награди Еми за участието си в сериала, съответно през 2000 и 2001 г.

След края на "Всички обичат Реймънд" актрисата продължава успешната си кариера, особено със комедийния сериал "По средата" (2009-2018), в който отново влиза в ролята на грижовна майка.

През 2020 г. Патриша Хийтън издава книгата Your Second Act: Inspiring Stories of Reinvention. Омъжена е за британския актьор Дейвид Хънт от когото има четирима сина.

Брад Гарет (Робърт Бароун)

Като вечно пренебрегвания по-голям брат на Реймънд, Роби, полицай от Ню Йорк, печели симпатията на публиката с комичните ситуации, в които постоянно попада, както и с постоянните си завръщания при майка си и баща си, с които живее през голяма част от сериала.

Подобно на колегите си, Гарет печели няколко номинации за Еми и в крайна сметка се сдобива с трофея.

След донеслия му слава ситком, той участва в редица други сериали, както и озвучава филми за Disney.

Разведен е с първата си съпруга, с която имат две деца, а през 2021 г. се жени повторно.

Моника Хоран (Ейми МакДугъл)

Присъединявайки се към актьорския състав по-късно - като приятелка, а след това и съпруга на Роби, Ейми така и не успява да спечели на своя страна неговите родители.

След края на ситкома Хоран прави няколко телевизионни изяви, включително в "Дързост и красота".

Актрисата е омъжена за един от създателите на "Всички обичат Реймънд", с когото имат имат двама сина.

Питър Бойл (Франк Бароун)

Актьорът има значителна кариера още преди участието си в сериала - включително в култовия филм "Шофьор на такси" от 1976, както и на Бродуей.

Снимка 644315

Източник: GettyImages

И макар и никога да не е печели награда Еми за ролята си във "Всички обичат Реймънд", той е истински харесван в образа на невъзмутимия и капризен баща на Рей и Роби.

Малко след края на сериала Бойл почива вследствие на сърдечно заболяване на 71-годишна възраст, през 2006 г. Има две дъщери със съпругата си Лорейн Алтерман.

Дорис Робъртс (Мари Бароун)

Като властен матриарх на семейство Бароун, Робъртс е кралицата на сериала - която обожава синовете си, ругае снахите си и се кара със съпруга си. Робъртс печели цели четири награди Еми за работата си.

Снимка 644317

Източник: GettyImages

До смъртта си през 2016 г. на 90-годишна възраст, Робъртс не спира да работи, събирайки се отново с Патриша Хийтън за няколко епизода в "По средата".

Има два брака и един син.

Соен и Съливан Суитън (Джефри и Майкъл Бароун)

Братята близнаци влизат в ролите на децата на Бароун - Джефри и Майкъл. Момчетата са включени в сериала, когато са само на 16 месеца и появата им е в 142 епизода (сериалът е от общо 210).

Снимка 644318

Източник: GettyImages

Когато шоуто приключва, братята избират да останат далеч от светлината на прожекторите. През 2015 г. Сойер се самоубива на 19-годишна възраст.

Маделин Суитън (Али Бароун)

Подобно на братята си, Маделин играе едно от децата на семейство Бароун, появявайки се в 206 епизода. Днес тя има успешна актьорска кариера.