Има сериали, които остават в сърцата на хората не заради специалните ефекти или високите бюджети, а заради интересния сюжет.

Джулиана Маргулис, The Morning Show и какво смята за нови серии на "Спешно отделение"

Джулиана Маргулис и вероятността за ново "Спешно отделение"

Какво споделя актрисата

А "Спешно отделение" е точно от тези, за които хората си спомнят с усмивка и лека доза носталгия. Сериалът се излъчваше в продължението на 15 години от 1994 г. до 2009 г. и завърши с 15 сезона и 331 епизода.

За тези години успя да спечели и впечатляващите 23 награди Еми, като не всички актьори в главните роли от първите сезони останаха до самия му край. Близо 15 години след края на "Спешно отделение" решихме да се поразровим, за да разберем какво се случва днес с някои от любимите ни актьори от сериала.

Ноа Уайли (Джон Картър)

Справката в IMDb показва, че именно Уайли е актьорът с най-дълго присъствие в сериала. Той е бил част от цели 254 епизода, а "Спешно отделение" си остава и най-успешната продукция, в която е участвал.

След това той играе във фантастичния сериал Falling Skies, като е част от всичките му пет сезона. Важна част е и от друг фантастичен сериал - The Librarians. В момента можем да го гледаме в сериала Leverage: Redemption.

В личен план Ноа Уайли има един развод зад гърба си, като през 2014 г. се ожени за актрисата Сара Уелс. Има общо три деца.

Джордж Клуни (Дъг Рос)

Безспорно един от най-запомнящите се и харизматични персонажи бе този на доктор Дъг Рос, който е част от 109 епизода.

Джордж Клуни използва успеха на сериала, за да смени телевизията с киното - промяна, която не се оказа кой знае колко лесна, имайки предвид ролята му на Батман през 1997 г.

Снимка 628475

Източник: GettyImages

Но пък филми като "Трима крале" и "Перфектната буря" доведоха до "Бандата на Оушън", който се оказа и сред най-успешните франчайзи като цяло. Последно го гледахме в комедията "Билет до Рая" с Джулия Робъртс. За кратко се появи и в "Светкавицата".

Джордж Клуни бе женен за Талия Балсам от 1989 г. до 1993 г. През 2014 г. се ожени за настоящата си съпруга Амал. Двамата имат близнаци - Александър и Ела.

Антъни Едуардс (Марк Грийн)

Антъни Едуардс през 2014 г.

Източник: GettyImages

Антъни Едуардс през 2014 г.

182 епизода бяха достатъчни за Едуардс в "Спешно отделение", като след това не можем да кажем, че кариерата му се е развила блестящо.

През 2007 г. си партнира с Робърт Дауни Джуниър и Джейк Джиленхол в "Зодиак", като се опитва да решава мистерии и в сериала Zero Hour.  Има епизодични появи в сериали като "Милиарди" и "Закон и ред: Специални разследвания".

По-сериозно е присъствието му в два сериала на Netflix - Designated Survivor с Кийфър Съдърланд и Inventing Anna с Джулия Гарнър. От 1994 г. до момента актьорът е женен Жанин Лобел, двамата имат и четири деца - син и три дъщери.

Джулиана Маргулис (Каръл Хетауей)

Актрисата взима участие в 135 епизода от "Спешно отделение", като междувременно успява да запише и участие в четири епизода на "Семейство Сопрано" и Canterbury's Law.

The Good Wife се оказва другото ѝ голямо попадение - за играта си в него успя да спечели две награди Еми, пише Entertainment Weekly. Последно я гледахме в осем епизода в The Morning Show с Дженифър Анистън и Рийз Уидъсрпун. 

През 2016 г. участва в написването на детската книжка Three Magic, а през 2021 г. издава меоарите си Sunshine Girl: An Unexpected Life, пише Us Weekly.

Лора Инес (Кери Уийвър)

Актрисата се нарежда на второ място след Ноа Уайли по брой епизоди - 249. След като напуска "Спешно отделение", Лора Инес е важна част от сериала The Event.

След това участва в осем епизода в сериала How to Get Away with Murder. Последната ѝ изява е в късометражния филм Daughtering. В личен план Инес е омъжена за актьора Дейвид Брисбин от 1988 г. Двамата имат син Кал и осиновена дъщеря Миа.

Горан Вишнич (Лука Ковач)

Хърватинът се включва в "Спешно отделение" през 1999 г. и бързо става един от любимците на зрителите, като участва в 185 епизода. След като спира да се снима в сериала, участва в доста и все различни продукции, сред които са Red Widow, "Момичето с драконовата татуировка", Doctor Who и This Is Us.

От 1999 г. е женен за скулпторката Ева Вишнич, от която има три деца - Тин, Вивиен и Виго. Актьорът има още една дъщеря от връзката си с Мирела Рупич.

Алекс Кингстън (Елизабет Кродей)

Актрисата се присъедини към сериала през 1997 г. и записа името си в 160 епизода. След това участва в редица сериали и филми. Най-забележително е присъствието ѝ в четири епизода на "Закон и ред: Специални разследвания", както и ролята ѝ в 17 от Doctor Who.

Сред последните ѝ изяви са тези в сериала "Аз, вещицата", където участва в 20 от общо 25 епизода. Кингстън има два развода зад гърба си. Първо е женена за Ралф Финиъс от 1993 г. до 1997 г., а след това за Флориан Хартел - от 1998 г. до 2010 г.

Дейвид Карузо след "От местопрестъплението – Маями" - какво се случва с актьора след сериала

Какво се случва с Дейвид Карузо 11 години след края на "От местопрестъплението – Маями"

Хорейшио Кейн е неоткриваем

През 2015 г. се жени за трети път за Джонатан Стамп. 60-годишната актриса има само едно дете, което е от втория ѝ брак.