Отборът ни по художествена гимнастика се подготвя в Рио за своето представяне на Олимпиадата. Момичетата тренираха всеки ден, след като пристигнаха на бразилска земя.

Грациите ни обаче имаха и един почивен ден. Ръководството на делегацията, треньорите, Неви, Катрин и Снежина се разходиха в града и околностите му. Домакините бяха осигурили автобус и гид, което направи екскурзията много приятна.

Момичетата от ансамбъла предпочетоха да останат в хотела, да поспят повече и да си почиват.

Снимка 248307

Разходка в Бразилия няма как да мине без да се разгледат плажовете с бял пясък, макар че в тази част на страната е доста хладно. Разбира се, че не може да се пропусне и чаша бразилско кафе, а невероятно красивите цветя и дървета тук са в изобилие.Има също невероятни католически катедрали и много живописна архитектура. Флориано̀полис е столицата на щата Санта Катарина в Южна Бразилия.

Снимка 248304

Включва главния остров Санта Катарина, континентална част и малки острови наоколо. Насладете се на много снимки от атмосферата на първия почивен ден на олимпийските ни лъвчета на бразилска земя.

Снимка 248305

Междувременно Христо Стоичков пожела успех на "Златните момичета", Неви и целия щаб на Олимпийските игри.

Камата се е обадил по телефона на Илиана Раева по време на откриването на Олимпийските игри, за да пожелае успех на момичета. Типично в негов стил, той е казал на шефката на федерацията, че не се съмнява в успеха на момичетата. Обещал е, че ще гледа красивата битка на художествената гимнастика и ще стиска палци за нашите "Златни момичета".

Пожелал е успех и на Невяна, както и на самата Илиана Раева и треньорите. За пореден път Стоичков заявява подкрепата си за нашите прекрасни момичета, след като вече участва във филма на Славея Сиракова "Страст", където заедно с други популярни личности на България от различни сфери пожелава успех на момичетата на Олимпийските игри в Рио.

Христо Стоичков е изпратил специална снимка за отбора, на която ясно личи пожеланието му за успех!

Снимка 248308