Шеф Марко Лукиари ще впечатли с кулинарните си умения Никос Вертис и неговата група броени часове преди началото на концерта на гръцката звезда в зала "Арена Армеец" довечера.
Музикантите сами са пожелали да опитат италиански специалитети с морски деликатеси, но със задължителното условие да бъдат приготвени пред тях. За целта всички ястия ще бъдат приготвени на живо в специално изградена модерна кухня зад сцената.
Лукиари, който се радва на изключителна популярност след участието си в сериала “Под прикритие”, е решил да поглези Вертис и неговия оркестър от 25 души с ястия от изцяло ново меню.
Гръцките музиканти ще имат възможността да похапнат салата “Дел Голфо” с рукола, чери домати, фенел, портокалови филенца, скариди и балсамова редукция; спагети “Ала Маринара” със скариди, миди черупки, калмари, селъри, бяло вино, магданоз и доматен сос и не на последно място: задушено филе от сьомга с билки и задушени зеленчуци “Ди салмоне ин умидо”.