Mайсторът на грамофоните Sven Vath се завръща в България на 6 март. Гoтвеното от Метрополис грандиозно пaрти ще се проведе в столичната зала "Универсиада" и е част от световното турне на немския култов ди джей, който идва в София, за да представи най-новия си миксиран албум "Звукът на деветия сезон".

Последният двоен диск от легендарната клубна поредица заля световния музикален пазар в средата на миналия ноември и за пореден път демонстрира абсолютния талант на краля на "Амнезия" да впечатлява едновременно и критици и клъбари по цял свят.

Sven Vath и екипът му (Ричи Хотин, Рикардо Вилалобос, Лучано, Магда, Трой Пиърс) бяха избрали темата Disco Invaders за култовите си вечери в клуб Amnesia в Ибиса през този сезон и много бързо убедиха всички, че космическата им концепция е абсолютно сериозна.

Магнетичният техно гуру и антуражът му буквално превзеха известния с комерсиалността си Иберийски остров, измествайки традиционния балеарски звук с много по-модерния микс от техно хаус и електроминимъл и дадоха тотално нов заряд на вечерите си в Ибиса.

Турът "The Sound of The 9th Season", включващ 35 дати, стартира официално на 26-ти януари в клуб Zouk в Сингапур и завършва със специално Cocoon парти в Австрия на 30 май.

Билети за партито в София на 6 март могат да бъдат намерени в мрежите на Ticketstream и Еventim, както и на касата на НДК. Първите 200 промо билета са на цена от 20 лв. билетите в предпродажба - 25 лв, а в самата вечер 30 лв.