Факт е, че през последните години името на Анджелина Джоли се свързва по-често с раздялата и делата с Брад Пит, отколкото с работата ѝ в киното.

Анджелина Джоли, Брад Пит, винарната Chateau Miraval и как актрисата отговори на обвиненията

Анджелина отвръща на удара

Винарната Chateau Miraval продължава да бъде център на раздора

Но това не означава, че е спряла да работи. От Variety разбираме, че Джоли е написала сценария и ще се заеме с режисирането на филма Without Blood.

Другото интересно е, че Салма Хайек ще влезе в една от главните роли. В профила си в Instargam актрисата написа, че за нея е сбъдната мечта да бъде режисирана от Джоли. В другата главна роля пък ще видим Демиан Бичир. Снимките вече са започнали на няколко места в южна Италия, като Рим също ще бъде една от спирките на екипа.

Without Blood е базиран на книга на Алесандро Барико и ще ни покаже какво се случва с главните герои след края на неидентифициран и загадъчен конфликт. Обещанията са, че ще изследва универсалната истина за войната, травмите, спомените и процеса на възстановяване.

Салма Хайек, Валентина Палома Пино, Vogue Мексико и първата им корица за латиноамериканското издание

Салма Хайек и дъщеря ѝ Валентина - очарователни и откровени

Двете позират за пръв път на корицата на Vogue Мексико

Това ще бъде петият филм, който Аднжелина Джоли режисира, като той е продуциран от Fremantle - компанията, с която актрисата ще си сътрудничи за създаването на независими и нискобюджетни филми с международен фокус.