Съвсем скоро беше пуснат трейлърът на "Венъм 2: Време е за Карнидж" и желанието ни да видим филма стана неистово.

"Венъм 2: Време е за Карнидж" и новата промяна на премиерната дата на филма

Премиерата на "Венъм 2: Време е за Карнидж" се отлага (отново)

Хайде пак...

След няколко отлагания на премиерата се смяташе, че филмът ще тръгне по кината през октомври. Но сега научаваме нова информация, която направо ни отчайва.

Според Vulture запознати източници твърдят, че Sony готвят нова промяна в премиерната дата на "Венъм 2: Време е за Карнидж". Все още не е официално потвърдено, но вторият филм за Венъм трябва да отиде чак за 21 януари 2022 г.

Това са почти три месеца отлагане, но по-интересното е, че тази дата вече е заета от "Морбиус". Със сигурност двата филма няма да тръгнат в един и същи ден по кината, така че филмът с Джаред Лето също ще бъде преместен.

За момента се смята, че другите големи заглавия, които трябва да видим през есента, ще запазят датите си. Това, което може да накара Marvel и Disney да отложат "Вечните" за пореден път е, ако "Шан-чи и легендата за десетте пръстена" не се представи добре в бокс офиса.

Джаред Лето, Морбиус, Morbius и защо премиерата на филма отново се отлага

Колко още ще чакаме Morbius

Жалко

Защото това ще бъде индикатор, че пандемията отново ще влияе много сериозно на решението на хората дали да отидат на кино или да си останат у дома.