"Спайдърмен: Няма път към дома" надхвърли очакванията на всички - не само на зрителите и критиците за качеството на филма, но и тези на анализаторите на бокс офиса.

"Спайдърмен: Няма път към дома", "Аватар", приходите от бокс офис и постижението на филма

Когато Спайдърмен задмине "Аватар"

Ново постижение за филма

Все пак, от началото на пандемията нямаше филм (в това число няколко супергеройски), който да прехвърли границата от 1 милиард долара приходи. Е, "Спайдърмен: Няма път към дома" го направи, като към момента има 1.8 милиард долара от бокс офиса.

Том Холанд вече отдавна не обикаля по различни предавания и студиа, за да промотира филма, защото го прави за "Uncharted: Извън картата". И така беше на гости във вечерното шоу на Сет Майерс, където обаче отново стана дума за Спайдърмен.

Холанд каза, че за него е била огромна чест да работи заедно с Тоби Магуайър и Андрю Гарфийлд и че тримата са обменяли опит за това как се играе Питър Паркър. И най-вече за това са се справили със слава, която ги е връхлетяла, когато са получили ролите си в началото.

Но освен тези мили думи, Холанд реши да разкрие нещо, за което никой дори не е предполагал. Той твърди, че един от тримата актьори е носил подплънки на задните части, за да изглеждат по-големи и добре оформени.

Том Холанд, костюмът на Спайдърмен и защо майка му е говорила с продуцентите

Как майката на Том Холанд се е застъпила за него

Майка в нужда се познава

Е, със сигурност не е той, защото казва, че когато го е видял, се е изненадал много. Така че остава да се чудим кой измежду Магуайър и Гарфийлд е с изкуствено дупе.