Вече около седмица вторият сезон на The Witcher е достъпен за гледане в Netflix и най-върлите фенове със сигурност вече са изгледали всички осем епизода от него или поне вече са в процес на гледане.

The Witcher: Blood Origin, Netflix и подготвяният сериал за предисторията

Netflix разкрива историята на първия вещер

Стрийминг платформата готви сериал за предисторията на The Witcher

Сега остава да разберем дали отново ще чакаме две години преди да видим и трети сезон. Силно се надяваме, че няма, но кой знае. Хубавото е, че догодина отново ще сме потопени в света на Гералт от Ривия, защото тогава се очаква да видим The Witcher: Blood Origin.

Е, няма да сме точно в света на Гералт, защото сериалът се явява като предистория и действията се развиват много преди тези в The Witcher - 1200, ако трябва да бъде прецизни като вещер, отсичащ главата на някой горски дух.

Тези дни се появи и тийзър, който буквално иска да подразни феновете. От него разбираме съвсем малко неща. Че The Witcher: Blood Origin трябва да бъде пуснат в Netflix през 2022 г. и кои ще бъдат трима от главните действащи лица в сериала.

Ейли (София Браун) е войн, който е изоставил длъжността си на пазител на кралицата, за да странства и търси себе си в музиката. Но странните събития на Континента ще я накарат отново да се върне към меча.

Джейсън Момоа, The Witcher: Blood Origin и ще видим ли актьора в сериала за предисторията

Ще бъде ли Джейсън Момоа първият вещер

Звучи ни доста обещаващо

Сиян (Мишел Йео) е елф, който впряга всичките си сили и възможности, за да открие свещен меч, който е бил откраднат. Фял (Лорънс О"Фуарейн) също е войн, който търси отмъщение. Големият въпрос е как тримата се озовават на едно място и какво точно ги обединява.