Още в началото на миналата година разбрахме, че поредният филм, с който Дженифър Лопес се е захванала, ще ни я покаже в малко по-различна светлина. 

Дженифър Лопес, The Mother и филмът, в който изпълнителката ще бъде наемен убиец

Дженифър Лопес ще бъде наемен убиец

The Mother e поредният филмов проект за изпълнителката

Като оставим романтичните комедии настрана, много бихме искали да видим изпълнителката в екшън роля, където да бъде лошото момиче. И ще получим нещо подобно съвсем скоро в The Mother.

На специалното фен събитие на Tudum от Netflix решиха най-накрая да пуснат тийзър на филма, който да ни потопи в атмосферата му. От него разбираме, че трилърът ще бъде доста напрегнат и с немалко екшън сцени.

Дженифър Лопес пък ще е в ролята на наемен убиец (и то много добър), който може да се справи с почти всяка трудност. Но в сметките ѝ до момента не е попадала дъщеря ѝ, която тя е изоставила преди години, за да не я застраши с начина си на живот.

От тийзъра разбираме, че въпросната дъщеря ще попадне в беда. А понеже майката си е майка, каквото и да се случва, тя ще се опита да я спаси. Миша Грийн ("Страната на Лъвкрафт") е отговорна за сценария, а Ники Каро ("Мулан") - за режисирането.

Към момента стрийминг платформата не е обявила точна премиерна дата за The Mother, но се очаква да видим филма през 2023 г.