Има сериали, за които се очаква, че ще се превърнат в хит. Има и такива, които биват доста подценявани, но в крайна сметка спечелват сърцата и умовете на хората.

Джейсън Съдейкис, раздялата с Оливия Уайлд и какво призна за нея пред GQ

Има ли виновен за раздялата на Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис

Какво разказва актьорът

Сериалът на Apple - Ted Lasso, се оказа от втория тип. Никой не предполагаше, че комедиен сериал за американски треньор, който отива във Великобритания, за да покорява нови хоризонти, ще се окаже толкова успешен.

Но това е факт, като Джейсън Съдейкис, който освен че влиза в главната роля, е и сред създателите на сериала, спечели няколко награди. След два наистина успешни сезона стана ясно, че ще има и трети.

Вече се работи по написването на сценария, а от The Hollywood Reporter разбираме, че целият творчески екип си е уредил много сериозни увеличения във възнаграждението.

Твърди се, че Съдейкис ще взима по един милион на епизод, но за момента не е ясно колко епизода ще има трети сезон. За справка можем да кажем, че първи сезон имаше 10 епизода, а втори, които все още се излъчва, има 12.

Джейсън Съдейкис, Кийли Хейзъл и първите им общи снимки като двойка

Как се развива връзката между Джейсън Съдейкис и Кийли Хейзъл

Дали това е любовта

И това си е доста сериозно увеличение, защото за първия сезон Джейсън Съдейкис и взимал по 250 хиляди долара на епизод. А за втори сезон - по 300 хиляди.