Супергероите се превърнаха в значителна част от живота ни, въпреки че не съществуват в действителност. Но благодарение на всички филми, сериали и игри те са "сред нас".

"Добрият доктор", AXN и премиерата на трети сезон на сериала

"Добрият доктор" се завръща

Какво ни е подготвил третият сезон на сериала

В света на "Суперсили" обаче хората, притежаващи свръхчовешки способности, са си напълно истински. Всъщност, към момента "Суперсили" е единственият продукт на Sony, базиран на PlayStation игра.

Сериалът ще ни покаже как двама детективи от отдел убийства - Крисчън и Дийна, се опитват да запазят мира на планетата, над която властват богоподобни мъже и жени.

Снимка 529612

Източник: AXN

Хората със суперсили налагат волята си над обикновените смъртни, а задачата на детективите е да разследват престъпления, в които главно са замесени супергерои. Най-интересното е, че самият Крисчън някога е имал суперсили, които обаче са му били отнети.

Премиерата на "Суперсили" е на 5 май от 21 ч. по AXN. През месец май можем да видим и един мрачно-комичен поглед над хората, които предсказват бъдещето, в "Ясновидци". Премиерата на сериала е на 26 май от 21:55 отново по AXN.