Който вече е имал възможността да изгледа "Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър", знае, че четиричасовият филм е в пъти по-добър от този от 2017 г.

"Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър" и разделението на части

Зак Снайдър и разделението на режисьорската му версия

Шест тематични части в едно цяло

Но от самия режисьор разбираме някои доста интересни неща, които самият той е планувал да заложи в замислените три филма за "Лигата на справедливостта". Е, за съжаление към момента няма изгледи тези планове да се осъществят.

Пред Vanity Fair Зак Снайдър разкрива и кой е трябвало да бъде следващият Батман според замисъла му. В следващите редове ще има малки спойлери от сюжета на режисьорската версия, така че, ако някой не е гледал филма, да спре с четенето.

В "Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър" видяхме как са загатнати много неща, като едно от тях е, че Лоис Лейн е бременна от Супермен. Но идеята на режисьора не е била въпросното дете да наследи баща си.

Снайдър е планувал рожбата на Лоис и Кларк да бъде момче на име Брус. Точно така, кръстено на Брус Уейн, но не е наследило суперсилите на баща си. И именно той в бъдеще да бъде следващия Батман.

"Лигата на справедливостта: режисьорската версия на Зак Снайдър" и защо няма да получи нищо за работата си

Защо Зак Снайдър няма да получи нищо за режисьорската си версия

Един филм - много трудности

Следващ, защото в плановете на Зак Снайдър Батман (Бен Афлек) се саможертва, за да спаси Лоис от Дарксайд. С което пък да избегне осъществяването на апокалиптичните си сънища, в които Лоис умира, а Супермен унищожава всичко живо, пише Digital Spy.