Само седмица ни дели от пускането на "Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър" в HBO и вече съвсем логично нямаме търпение.

"Лигата на справедливостта: режисьорската версия на Зак Снайдър" и защо няма да получи нищо за работата си

Защо Зак Снайдър няма да получи нищо за режисьорската си версия

Един филм - много трудности

Първоначалният замисъл на режисьора е "Лигата" да бъде два филма, но след случилото се през 2017 г. и оттеглянето му, си остана един. И втори за момента се очертава да има.

Но пък поне ще можем да видим митичната му режисьорска версия, която всички фенове смятат, че е много по-добра и завършена от тази на Джос Уедън от 2017 г. По последна информация филмът версията ще излезе като едно цяло, а не на четири части (каквито планове е имало в даден момент).

Това е и причината продължителността на "Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър" да бъде около четири часа. И това си е леко стряскащо, въпреки факта, че ще го гледаме от дивана вкъщи.

Но Зак Снайдър е помислил за всичко. Филмът може да бъде едно цяло, но вътрешно ще бъде разделен на общо шест части/глави.

А те са: Part 1: "Don't Count On It, Batman", Part 2: "The Age of Heroes", Part 3: "Beloved Mother, Beloved Son", Part 4: "Change Machine", Part 5: All The King's Horses и Part 6: "Something Darker".

"Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър", HBO и трейлър на филма

Първи трейлър на "Лигата на справедливостта" на Зак Снайдър

Ще бъде велико

Това означава, че хем ще сме тематично ориентирани какво се случва, хем ще можем да сложим на пауза в точния момент, без да си разваляме кефа от даде сцена.