След "Спайдърмен: Няма път към дома" стана ясно, че в киновселената на Marvel вече всичко е възможно, което екзалтира феновете до краен предел.

"Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта" (Doctor Strange in the Multiverse of Madness), Бенедикт Къмбърбач и първи трейлър на филма

Доктор Стрейндж се впуска в мултивселената на лудостта

Първи трейлър на "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта"

Имаше съмнения доста преди филма да излезе, че Тоби Магуайър и Андрю Гарфийлд ще вземат участие, но те така и не бяха потвърдени. Дори напротив - Гарфийлд най-хладнокръвно излъга в няколко интервюта, че няма да участва във филма.

Ето на това му казваме истинска актьорска игра. С наближаването на премиерата на "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта" феновете на супергероите дори не смеят да мечтаят какво ще се случи във филма.

Един от последните постери на филма пък ги накара да си мислят, че в него е закодирано участието на Дедпул. Естествено, който смята, че тази информация ще бъде потвърдена още сега, дори да е вярна, е доста наивен.

В разговор с Марк Малкин от Variety Райън Рейнолдс е бил запитан дали наистина Дедпул ще бъде в "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта". Актьорът, разбира се, отрича. Дори нещо повече, обещава, че няма участи в във филма.

Ние, разбира се, не му вярваме, защото Андрю Гарфийлд правеше същото и в крайна сметка се оказа, че лъже. Запитан за третия самостоятелен филм за Дедпул, Рейнолдс загатва, че се работи по него, но без да дава повече подробности.