Никол Кидман е сред актрисите, които много харесваме. През всичките тези години сме я гледали в какви ли не роли, с които винаги се е справяла фантастично.

Nine Perfect Strangers и пореден трейлър на сериала на Hulu с Никол Кидман

Никол Кидман - все по-зловеща

Какво да очакваме от новия сериал с нейно участие

Някои от тях изискват и пълно раздаване. В буквалния смисъл. Имаме предвид секс сцените, като тези в "Големите малки лъжи", например. Но Кидман е професионалист и не се смущава от голотата.

Това, което ни изненадва, е, че съпругът ѝ - Кийт Ърбън, няма абсолютно нищо против разголените и разгорещени сцени, в които участва.

Снимка 431246

Източник: GettyImages

Пред Daily Pop Никол Кидман казва, че Ърбън също е човек на изкуството и напълно разбира професията ѝ. А и не се меси в работния процес. Актрисата твърди, че съпругът ѝ не знае за сцените предварително, а просто вижда готовия монтиран продукт.

"Той не чете нито един от сценариите ми, дори не знае какво точно се случва на снимачната площадка. Има си своя кариера, от която е напълно погълнат."

Никол Кидман, Кийт Ърбън и тайните на сексуалния им живот

Какъв е сексът с Никол Кидман

Отговорът - в песните на съпруга й Кийт Ърбън

Никол Кидман дори се шегува, че Ърбън не знае какво точно прави тя, пише People. Двамата са женени от 2006 г. и имат две деца от брака си. Актрисата има още две от предишния си с Том Круз.