През годините сме гледали доста филми за Дракула, като всеки един е бил с различна концепция, но обединителната сила е именно главният персонаж.

Никълъс Холт, Renfield и ролята на верния слуга на Дракула

Задава се нов филм от света на Дракула

Става интересно

Това лято разбрахме, че се подготвя нов филм за Дракула, което ни зарадва, защото никога не връщаме добри идеи. Стана ясно и че Никълъс Холт ще влезе в ролята на верния помощник и слуга на графа - Ренфийлд.

Филмът ще се фокусира именно върху него и отчаяните му опити да си осигури безсмъртие, вярвайки, че пиенето на кръв е ключът към него. Което, разбира се, го отвежда при Дракула.

До момента не се знаеше кой ще влезе в неговата роля, но вече и това е ясно. Никълъс Кейдж ще бъде Дракула. За момента обаче не е ясно какво точно ще се случва в режисирания от Адам МакКей филм.

Никълъс Кейдж, Рико Шибата и първото подробно интервю с актьора относно брака му

Никълъс Кейдж проговаря за брака с Рико Шибата

Как е започнало всичко и как е минала сватбата им

Не е ясно и кога се очаква да започнат снимките, но пък знаем със сигурност, че това е първият голям филм на Никълъс Кейдж от 2011 г. насам, когато участва в "Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението". През последните 10 години актьорът се беше отдал на по-малки филми, които бяха предимно независими.