През последните седмици се говори изключително много за Мария Бакалова заради участието ѝ в Borat Subsequent Moviefilm.

Мария Бакалова, The New York Times, предизвикателствата на ролята й в Borat: Subsequent Moviefilm и за какво е благодарна

Мария Бакалова: Това не се случва на нас, българите

Актрисата от "Борат" за възможностите, които филмът й даде

Знаем, че там тя изигра дъщерята на прочутия казахстански журналист Борат (Саша Барон Коен) - Тутар. И ролята ѝ предизвика сериозен интерес, като към момента Мария може да се похвали с интервюта за издания като The New York Times и Variety.

Превърна се и в първата българка, оглавила класацията на IMDb за най-търсени актьори. В началото на седмицата дори гостува във вечерното шоу на Джеймс Кордън. Успехите на Мария обаче не спират. Тя попада и в престижната селекция на Variety 10 Actors to Watch.

В нея изданието събира 10 актьори, които през годината са направили силно впечатление и си заслужава да бъдат гледани. И за наша голяма гордост списъкът започва именно с Мария Бакалова.

От Variety поясняват, че именно ролята на българката във втория филм за Борат е тази, на която трябва да се обърне внимание. В списъка с актьори, които си заслужава да гледаме през 2020 г., присъства и Джонатан Мейджърс.

Мария Бакалова, CAA и присъединяването на актрисата към агенцията

Успехът на Мария Бакалова продължава

Поредна добра новина за актрисата

Той направи силно впечатление с играта си в "Страната на Лъвкрафт". Останалите актьори от списъка на Variety са Тифъни Бун (Little Fires Everywhere, The Midnight Sky), Доминик Фишбак (The Hate U Give), Алдис Ходж ("Невидимият"), Джейми Лоусън (Farewell Amor), Пол Мескал (Normal People), Том Пелпрей (Ozark), Хелена Зенгел (News of the World) и Роузи Макюен (The Alienist: Angel of Darkness).