След смъртта на Чадуик Боузман на дневен ред веднага се отвори въпроса какво ще се случи с втория самостоятелен филм за Черната пантера.

"Черната пантера 2", Джорджия и ще се проведат ли снимките на филма в щата

Ще напусне ли и "Черната пантера 2" Джорджия

Уил Смит сигурно е останал разочарован

Скоро след това стана ясно, че Disney и Marvel не смятат да наемат друг актьор, който да го замени, а Black Panther: Wakanda Forever по-скоро ще отдаде нужната почит на актьора.

Все още не знаем как това ще се случи, но знаем, че снимките вече текат, което означава, че денят, в който ще разберем нещо повече, не е чак толкова далеч в бъдещето.

Но не всичко на снимачната площадка върви гладко, защото от Variety разбираме, че Летиша Райт, която играе Сури - сестрата на Т'Чала (Боузман), е пострадала по време на снимките.

Инцидентът се е случил в Бостън, а актрисата е пострадала при изпълнението на каскада. Нараняванията ѝ не са сериозни, но все пак се е наложило да бъде приета в болница.

Летиша Райт, ваксините срещу COVID-19 и защо изтри профилите си в социалните мрежи

Как ваксините срещу COVID-19 обърнаха хората срещу Летиша Райт

В социалните мрежи всеки разбира от всичко

По принцип по-голямата част от снимките на филма ще се състоят в Атланта, а за момента не се очаква инцидентът с Летиша Райт да повлияе на графика и да има някакво забавяне.

За момента не знаем дали всички актьори от "Черната пантера" ще се завърнат, но е ясно, че създателката на "Може и да те съсипя" Микаела Коeл, ще участва. Ролята ѝ за момента е мистериозна.

"Черната пантера 2", Теноч Хуерта и кога ще започнат снимките на филма

Какви са плановете на Marvel за "Черната пантера 2"

Неочаквано развитие

Доминик Торн със сигурност ще вземе участие. Тя ще е в ролята на един от новите супергерои, които ще бъдат представени в киновселената на Marvel - Ironheart. Именно в Black Panther: Wakanda Forever ще видим за първи път Ironheart, като по-късно героинята ще получи и собствен сериал.