След неочакваната смърт на Чадуик Боузман в социалните мрежи много хора започнаха да призовават Marvel Летиша Райт да поеме ролята на Черната пантера.

Както знаем, Райт изигра Шури - сестрата на Т'Чала, така че подобен избор не е никак нелогичен, а и според някои хора е по-добър от това просто друг актьор да замени Боузман.

И ако за няколко седмици актрисата се къпеше в любовта на феновете, то това много бързо се промени. Миналата седмица Летиша Райт сподели видео в социалните мрежи относно ваксините за COVID-19, което разгневи доста хора.

В резултат тя беше обвинена, че прокламира антиваксърски виждания, а някои дори са на мнение, че видеото е изпълнено с трансфобия. Райт, разбира се, опита да се защити, като написа в социалните мрежи, че не е искала да нарани или обиди никой.

Желанието ѝ, споделяйки видеото, е било да се обърне по-голямо внимание на ваксините, съдържанието им и какво точно ще вкарваме в телата си. Но една буря в социалните мрежи не утихва толкова лесно.

Проф. Угур Шахин, Covid-19, ваксината на Pfizer и BioNTech и кога ще си върнем нормалния живот

Кога ще си върнем нормалния живот

Прогнозата на един от създателите на ваксината срещу Covid-19

В резултат на много негативни коментари и обвинения по адрес на Летиша Райт от няколко дни актрисата е изтрила всичките си профили в социалните мрежи, пише Variety. А малко преди да си вземе почивка от случващото се, написа в Twitter:

"Ако не си съгласен с популярните мнения, а задаваш въпроси и разсъждаваш - биваш отхвърлен."

И тук за пореден път си задаваме въпроса дали е останала неразбрана, или пък хората наистина използват социалните мрежи, за да смачкат някого.